Esquerra demana a l’Ajuntament més atenció en la política d’habitatge

El 16 de novembre de 2015 la Secretaria d’Habitatge i Millora Urbana de la Generalitat de Catalunya va enviar una carta a l’Ajuntament de Llagostera demanant “les dades dels béns i recursos econòmics que integren el patrimoni municipal del sòl i habitatge”.

Aquesta carta va ser desatesa per part de l’equip de govern, obligant al mateix ens a enviar un segon requeriment el 18 de març d’aquest any. Aquest segon document remarcava la importància de disposar d’aquestes dades per tal de combatre de manera eficaç el problema de l’habitatge, que ha esdevingut una de les principals preocupacions de la ciutadania.

Malauradament aquesta segona carta tampoc va tenir resposta per part del consistori, la qual cosa hem denunciat en el darrer ple, celebrat el 30 de novembre. L’equip de govern va reconèixer l’error, i es va comprometre a esmenar-lo. Però, per sorpresa nostra, va treure transcendència a la feina que des de la Generalitat es pot fer en matèria d’habitatge.

Des d’Esquerra celebrem la preocupació de la Secretaria d’Habitatge pel problema d’exclusió residencial que afecta greument aquest país, i ens agradaria que el grup de CiU prestés el màxim d’atenció a aquesta necessitat bàsica de les persones.

Tenint en compte que els diferents grups polítics no poden replicar les respostes que l’equip de govern dóna a les preguntes al final del ple, ens vam comprometre a penjar aquest segon requeriment de la Generalitat.

e2016-1158-sol-liciten-informacio-relacionada-amb-els-bens-patrimonials-page-001

e2016-1158-sol-liciten-informacio-relacionada-amb-els-bens-patrimonials-page-002

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *