Mocions d’Esquerra per al ple del mes de juny

Esquerra presenta per al ple de 28 de juny tres mocions:
La primera moció té a veure amb un problema al qual cal posar solució urgentment: la substitució d’energies procedents de combustibles fòssils per energies netes. El Pacte d’Alcaldes plantejava, entre altres actuacions, posar una caldera de biomassa a l’escola Lacustària en substitució de la caldera de gasoil. Demanem que no es deixi de banda aquesta proposta. Qualsevol persona que hagi vist el programa d’ahir de TV3 sobre energia solar entendrà el perquè de la urgència.
La segona moció té com a objectiu regular els sistemes d’informació dels grups municipals en els espais de l’Ajuntament. A tall d’exemple, i com a justificació de la moció, podem dir que malgrat que s’ha demanat, no es penja el balanç de la feina feta pel grup municipal al·legant que no es diu del tot la veritat. L’equip de govern introdueix, doncs, la censura en la informació dels altres grups, mentre que la seva s’incorpora sense cap revisió d’autenticitat.
La tercera moció té a veure amb una problemàtica de la qual la xarxa va plena. Sembla que hi ha un nombre considerable de pares que estan descontents amb l’actuació de l’equip de govern respecte a la Unió Esportiva Llagostera. Esquerra no es posiciona a favor de cap dels dos grups en litigi, ja que no té informació contrastada. El que demanem és una reunió oberta a tots els implicats per debatre públicament els problemes i buscar-ne les solucions. Altres vegades s’ha plantejat per part nostra aquesta reunió, però l’equip de govern sempre s’ha tancat en banda a fer-la.
El Ple tindrà lloc dimecres, dia 28 de juny, a les 9. També el podeu seguir en directe a través de Llagostera Ràdio o, posteriorment, a través del postcast de Llagostera Ràdio.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *