Acte 27 de maig: «ERC: Construint en positiu»

Aquest proper mes de maig ERC de Llagostera organitza una trobada oberta a tothom amb l’objectiu de reflexionar, informar i fer balanç de la feina feta fins el moment.

Si hi ha un objectiu que ha estat prioritari des del començament d’aquest mandat per al grup d’Esquerra ha estat,  precisament, informar clarament de la feina feta i fer-ho de forma periòdica i general, donant d’aquesta manera l’oportunitat a tothom de participar en la presa de decisions i també en la fiscalització de les tasques que ja s’han dut a terme.

És per aquest motiu que en la propera jornada volem informar-vos d’unes quantes novetats  en aquest  sentit. En primer lloc us presentarem la nova web d’ERC (podeu consultar-la a www.esquerrallagostera.cat ), parlarem d’uns quants temes de comunicació que ben segur serem capaços de millorar encara més i desprès donarem veu als nostres representants a l’Ajuntament, que ens parlaran de quin ha estat i és el seu paper i les seves tasques al consistori en l’actualitat.

Finalment s’informarà de quin serà el destí dels diners que s’han anat estalviant producte de l’apujada dels sous dels regidors que el nostre grup va rebutjar i coherentment va decidir no cobrar i destinar a entitats de caràcter social del municipi.

Tancarà l’acte la intervenció de Joan Tardà, actual portaveu de ERC al congrés dels Diputats, que ens explicarà quina és la situació a nivell estatal. Joan Tardà és molt conegut per la seva apassionada forma d’expressar-se en els debats, una anècdota que no ens ha de fer oblidar que ens trobem davant un dels polítics més destacats del panorama català i espanyol. Tardà exerceix des dels primers ajuntaments democràtics i ha fet una feina impagable amb les seves propostes en la llei sobre la Memòria Històrica o en moviments socials i culturals relacionats amb el patrimoni i la llengua catalana.

Durant aquests darrers mesos el grup d’ERC a Llagostera hem estat capaços de crear i mantenir un grup de gent que treballem colze a colze per a generar propostes noves que es porten a plens i comissions de govern i per a reflexionar també sobre el model de poble que volem construir. Sens dubte aquest és un principi molt esperançador però de cap manera és el final del camí. Som molt conscients que només la informació pot generar opinió i que només si aconseguim ciutadans amb opinió formada podrem aconseguir una societat més lliure, més activa i amb més ganes i possibilitats d’actuar de cares a millorar el nostre entorn i el nostre futur.

És per aquest motiu que actes com el d’aquest mes de maig són tan importants per a tots. Que a més d’importants siguin profitosos dependrà de poder comptar amb l’opinió i l’ajut de com més gent millor. Us convidem doncs a participar-hi amb nosaltres.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *