El butlletí informatiu talla les ales a la llibertat temàtica

Com hem explicat en diverses ocasions, opinem que cada grup hauria de ser lliure d’escollir la qüestió sobre la que vol expressar-se de cara als conciutadans al butlletí informatiu.

Fa uns mesos es va celebrar el Consell Municipal de Comunicació per debatre, entre d’altres, aquesta qüestió: el contingut temàtic dels espais corresponents a cada grup polític dins el Butlletí d’informació municipal. Hi vam ser presents els tres grups polítics amb representació a l’Ajuntament, Llagostera Ràdio, El Butlletí de Llagostera i El Poll.

Després de votar, tots els grups i entitats, excepte el representant de CiU, vam compartir la mateixa opinió: aquest espai havia de ser de temàtica lliure. Tot i així, la proposta va ser tombada per un sol vot contra la resta.

Volíem parlar sobre el sou dels regidors, el repartiment del cartipàs, el pressupost i les responsabilitats de cada regidor, etc., però vam desestimar presentar l’escrit per la imposició de la condició temàtica aprovada només amb el seu vot.

De cares al proper butlletí informatiu, apel·lant el sentit democràtic, ens plantegem de presentar un escrit parlant d’aquells temes que ens sembli que poden ser de l’interès de tothom. I serà decisió seva aplicar la censura o publicar-lo

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *