Moció per a la instal·lació de rètols de l’AMI

En motiu de l’adhesió des de 2012 de Llagostera a l’Associació de Municipis per la Independencia (AMI), de la demanda que aquesta fa pel que es refereix a retolació i a la necessitat de visualitzar el suport popular i institucional a la causa independentista, ERC Llagostera aporta al ple ordinari de juliol de 2015 una moció per tal que l’Ajuntament col·loqui rètols indicatius a les entrades del poble.

El ple va resoldre aprovar la moció per unanimitat, amb els vots favorables de CiU, AxLl i ERC. A continuació podeu consultar la moció íntegrament, i escoltar la seva discussió al ple:


MOCIO DEL GRUP MUNICIPAL ERC-AM DE LLAGOSTERA PER A LA INSTAL·LACCIÓ DE RÈTOLS DE L’AMI A L’ENTRADA DEL MUNICIPI

El grup Municipal d’ERC-AM de Llagostera presenta, per debatre en la propera sessió ordinària de ple, la següent moció:

EXPOSICIÖ DE MOTIUS:

Atès que l’Ajuntament de Llagostera va acordar per unanimitat, en sessió ordinària de ple de data 27 de juliol de 2012, la vinculació de Llagostera a l’Associació de Municipis per la Independència (AMI).

Atès que l’AMI ja va aprovar la proposta d’identificar els municipis adherits a l’associació amb rètols a les entrades dels pobles i ciutats del país, elaborant una proposta de cartell per a tots els municipis adscrits a l’associació.

Atès que són molts ja els municipis que compten amb rètols identificatius a les entrades del poble.

Atès que cal fer un esforç de visualització  del compromís de la societat civil amb el procés que ens ha de portar a la plena sobirania del nostre país.

Atès que en les passades eleccions tots els grups polítics es van comprometre, amb adhesió als documents de l’AMI o de l’ANC a mantenir el seu compromís amb el procés.

L’Ajuntament de Llagostera acorda:

  1. Acompanyar a tots els cartells que identifiquen les entrades de Llagostera amb el rètol que ha preparat l’AMI pels municipis adherits.
  2. Enviar aquest acord a l’Associació de Municipis per la Independència.

 

Malgrat tot, el ple acordarà

 

Llagostera, 20 de juliol de 2015


 

 

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *